Group 21 Created with Sketch.

She believed she could, so she did.

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Persoonlijke begeleiding

De sleutel tot succes is niet je zorgen maken over succesvol zijn, maar werken vanuit de richting van ´betekenisvol´ zijn. Het succes zal daar op natuurlijke wijze uit voortvloeien. Dit zei Oprah Winfrey, maar ook de psycholoog Maslow gaf in 1943 al aan dat van betekenis zijn voor anderen, één van de basisbehoeften van mensen is.

Wanneer een medewerker het gevoel heeft niets bij te dragen aan een organisatie, of makkelijke vervangbaar is door een ander (met andere woorden zijn unieke persoon krijgt niet de kans om het verschil te maken), zal de motivatie van medewerkers al snel dalen. Het laatste dat je als organisatie wilt, is dat mensen alleen bij je werken omdat ze loon nodig hebben. Dit leidt tot het tegenovergestelde van succesvol zijn.  

Vanuit je eigen kwaliteiten, talenten en passie met plezier een bijdrage leveren aan een organisatie.  Daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn, dit ook mogen horen en voelen. Dat is werken vanuit hoe werken is bedoeld. Om dit te realiseren is het noodzakelijk dat een medewerker weet wie hij is. Waar hij echt blij van wordt, wat zijn talenten zijn en vanuit welke passie hij graag een bijdrage wil leveren aan jullie organisatie. 
 

Jouw passies, talenten en kwaliteiten als uitgangspunt 

Wij creëren een veilige, passievolle, bezielende omgeving waarin jij of jouw collega’s de mogelijkheid hebben te leren hoe jullie je (weer) kunnen verbinden aan hun echte zelf. Niet wie je denkt te moeten zijn, of wie je denkt dat je bent, omdat je dat zo geleerd hebt. Jouw echte zelf, met zijn eigen waarden en normen, passies en talenten die de ruimte krijgen en gezien worden.  Wanneer je vanuit jouw hart, jouw echte zelf kunt bijdragen aan je omgeving, komt jouw persoonlijk succes en levensgeluk op natuurlijke wijze.  

Wil jij weten hoe jij gelukkig kunt zijn in je werk en natuurlijk ook in je privéNeem gerust vrijblijvend contact op om je vragen te stellen of te horen wat de mogelijkheden zijn.  

Fill 1 Copy
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen