Group 21 Created with Sketch.

Bedankt voor wie je bent en wat je doet,
Altijd vanuit het hart en niet omdat het moet.

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Wie zijn wij

Wij zijn een team van gedreven en bezielde mensen die het heerlijk vinden om de blijheid van mensen te zien welke zij ervaren als zij leren vanuit hun echte zelf in het leven te staan. Wij worden gelukkig als we zien hoe mensen leren dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun geluk en weten hoe ze dit kunnen bereiken.

Wij houden van leren en leren elke dag van de mensen die we tegenkomen. Wij doen wat we iedereen gunnen; gelukkig zijn in ons werk, hier inspiratie uit halen, vanuit onze passies. En we werken vanuit onze kwaliteiten en talenten, zodat een ieder die we tegenkomen hier van mee kan genieten.

Deborah Smulders  Oprichter en Eigenaar Theway2Be.
Trainer, coach, veranderaar, begeleider interne communicatie 

Als echte zelf; ben ik een vragensteller, wil ik leren en begrijpen hoe mensen en de wereld in elkaar zit. Daarin ben ik een idealist en geloof ik in een wereld die voor iedereen goed kan zijn. Ik ben een spiritualist en houdt tegelijkertijd van kennis. Ik voel mij passievol, bezield, en hou van een eerlijke en open communicatie. 

Vanuit welke bezieling vervul je de rol van trainer en coach?
Ik geloof oprecht dat mensen gelukkiger kunnen zijn als zij zichzelf kennen en de keuzes maken die passen bij wie zij zijn. Als iedereen dat zou doen, kunnen we in een wereld leven waarin iedereen gelukkig is, waar er ruimte is voor talenten, harmonie en vrede. Daarom wil ik samen met alle mensen van de Theway2Business een plek bieden voor iedereen die er aan toe is om zijn eigen leven en dat van anderen een beetje mooier te maken. Weten en ervaren dat onze opleidingen en ontwikkelmogelijkheden een verschil maken in het leven van anderen, geeft mij dat een enorme voldoening.

 

Laura Reichgelt Oprichter en eigenaar Theway2Be
Trainer, coach, HRM/Recruitmentspecialist 

Als echte zelf; ben ik ambitieus, gedreven, oprecht geïnteresseerd in de medemens, rustig en een levensgenieter.  

Vanuit welke bezieling vervul je de rol van Trainer en coach? 
Mensen helpen naar een beter en gelukkiger leven is wat mij drijft, de ontwikkeling van de mens. En dit doen middels kennis, voelen, ervaren en spiritualiteit is waar ik in geloof. Ik geloof dat gelukkig zijn ook betekent dat je werk voldoening en plezier geeft. En dat de verbinding tijdens je werk met collega´s een waardevolle bijdrage levert aan het ´succes´. Binnen Theway2business vind ik het fantastisch om organisaties en mensen te mogen begeleiden om vanuit hun authenticiteit, talenten en kwaliteiten hun bijdrage vorm te geven aan de maatschappij!