Group 21 Created with Sketch.

Je kunt niet meer worden dan jezelf.
Je kunt wel meer jezelf worden.

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Theway2Develop

Welkom bij Theway2develop.

Als jij wilt leven vanuit wie jij echt bent, vanuit jouw hart, jouw passie en talenten, dan helpen wij jou daar heel graag bij. Zelfs als dit onmogelijk of een lastige weg lijkt, helpen wij je bij het onderzoeken van de mogelijkheden. Het is misschien geen makkelijke weg, je moet misschien heel wat van je overtuigingen herzien, over drempels heen stappen, keuzes maken, maar dan loop je ook op de weg, die jouw weg is. De weg die leidt naar geluk. We beginnen altijd bij stap 1; Wij geloven dat de weg naar een gelukkig leven, start bij het verbinden met jouw echte zelf.

Met bezielde coaches en therapeuten die jou helpen vanuit hun passie en talenten, helpen we jou bij het vinden van JOUW weg.

Dit doen we door weten, voelen en doorvoelen. Je krijgt kennis, je gaat voelen, doorvoelen en daardoor begrijpen wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. We begeleiden jou vanuit professionele coach- en therapietechnieken, gecombineerd met ervaringsgericht, lichaamsgericht en spiritueel werken. Natuurlijk volgen we daarin jouw weg en jouw behoeften.

Wij zien er naar uit om kennis met jou te maken. Voel je daarom vrij om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie.

Met een warme groet,

Laura Reichgelt & Deborah Smulders
(Coach, therapeut en eigenaar van de Theway2Develop)

Actueel

13-09-2019

Rouwverwerking hulp van paarden

Rouw is een breed begrip en gaat over alle processen die gepaard gaan met loslaten....

Lees meer

10-09-2019

De eerste stap naar verandering

De eerste stap in het ongedaan maken is de erkenning dat je zelf verkeerd besloten...

Lees meer
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen