Group 21 Created with Sketch.

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Vissie en missie

Visie   

Als je weet wie je bent, en dit ook kunt ervaren vanuit een verbinding met jouw ziel, kun je doorvoelen wie jij werkelijk bent en de keuzes maken in jouw leven die daarbij passen.

Wij geloven dat deze verbinding met jezelf leidt tot een betere wereld. Als jij werkelijk kunt ervaren en zijn wie je bent, kun je met al het goede wat jij hebt te geven, zelf gelukkig zijn, maar ook waardevol zijn voor andere mensen. Leven vanuit verbinding met jezelf, geeft een positieve beweging die van invloed is op jezelf én andere mensen, bedrijven, de maatschappij en uiteindelijk de wereld. Dan ben je waardevol voor jezelf én voor anderen.

Missie

Wij willen mensen de mogelijkheid bieden zichzelf te ontdekken in een veilige, passievolle, bezielende en spirituele omgeving waarin je volledig kunt ervaren wie jij bent als mens om zo een leven te leiden vanuit jouw hart, je passie en talenten.

Onze kernwaarden 

Veiligheid: In een wereld waarin veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, er veel moet, gevraagd en verlangd wordt, is een veilige omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf te vinden en te leren zijn, van essentieel belang om dit leerproces door te maken en je thuis te voelen.

Bezieling: Alles wat we doen, doen we vanuit bezieling. Een verbinding met het hart, vanuit de kern van jezelf werken.  Het waarom je iets doet staat hierbij centraal. Wij mogen geraakt worden.

Passie: We nemen mensen mee in de beweging die we creëren vanuit de passie. Dat betekent plezier hebben in je werk. Het is een positieve energie, die mensen in beweging zet.

Plezier: Plezier hebben in dat wat je doet en met de mensen die tegenkomt. Een omgeving waar ruimte is voor spontaniteit, humor en informaliteit.

Succes: is wanneer zijn we alle mensen waar we mee in aanraking komen kunnen inspireren zichzelf te zijn en vanuit hun echte zelf kunnen bijdragen aan een betere wereld