Group 21 Created with Sketch.

Alleen ben je misschien sneller,
maar samen kom je veel verder

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Wie zijn wij

Voor verschillende problemen zijn verschillend oplossingen. Wat voor jou het beste werkt, kun je ontdekken onder begeleiding van een coach of therapeut die bij jou past en de ervaring en kennis heeft om jou daarin te begeleiden. Wij maken graag persoonlijk kennis met jou om de verbinding met jou aan te gaan en jou beter te leren kennen. Vanuit de passie die wij hebben voor het levensgeluk van mensen, helpen wij jou graag om het leven te leiden dat jij graag wilt en waar je gelukkig van wordt. Wil jij ook kennis maken met ons? Voel je vrij om contact op te nemen.

  Frederieke van der Lijn (Friesland, Groningen)  persoonlijk coach, Regressie- en reïncarnatietherapeut, paardencoach, generatieopstellingen met paarden.

Als echte zelf; ben ik geïnteresseerd en betrokken, nieuwsgierig en leergierig, gevoelig en doortastend, creatief en vindingrijk.

Vanuit welke bezieling vervul jij de rol van coach? 
De logica van oude wijsheden, sterk verbonden met de wetten van de natuur biedt een heel andere kijk op onze uitdagingen. Het is geweldig om dat te mogen delen en uit te mogen dragen, zodat dit weer beschikbaar komt voor een ieder die er mee wil werken en het wil integreren in zijn of haar leven.

 

Deborah Smulders (Hardenberg) Rouw en verliesbegeleider, stervensbegeleiding, persoonlijk spiritueel coach

Als echte zelf; ben ik een vragensteller, wil ik leren en begrijpen hoe mensen en de wereld in elkaar zit. Daarin ben ik een idealist en geloof ik in een wereld die voor iedereen goed kan zijn. Ik ben een spiritualist en hou tegelijkertijd van kennis. Ik voel mij passievol, bezield, en hou van een eerlijke en open communicatie.

Vanuit welke bezieling vervul je de rol van therapeut?
Ik geloof oprecht dat mensen gelukkiger kunnen zijn als zij zichzelf kennen en de keuzes maken die passen bij wie zij zijn. Daarvoor moet je soms aan het werk met dingen die minder leuk zijn. Maar als je het einddoel voor ogen houdt; jouw levensgeluk, dan het is meer dan de moeite waard. Als iedereen dat zou doen, kunnen we in een wereld leven waarin iedereen gelukkig is, waar er ruimte is voor talenten, harmonie en vrede. Daarom wil ik samen met alle mensen van de Theway2developp een plek bieden voor iedereen die er aan toe is om zijn eigen leven en dat van anderen een beetje mooier te maken. Weten en ervaren dat onze hulp een verschil maakt in het leven van anderen, geeft mij dat een enorme voldoening.

Laura Reichgelt (Daarle) persoonlijk coach, kindercoach, coach met paarden, HRM/Recruitmentspecialist

Als echte zelf; ben ik ambitieus, gedreven, oprecht geïnteresseerd in de medemens, rustig en een levensgenieter.

Vanuit welke bezieling vervul je de rol van coach? 
Mensen helpen naar een beter en gelukkiger leven is wat mij drijft, de ontwikkeling van de mens. En dit doen middels kennis, voelen, ervaren en spiritualiteit, is waar ik in geloof. Dit te mogen doen in de begeleiding van mensen om hen verder te brengen op hun pad, is fantastisch om te mogen doen!