Group 21 Created with Sketch.

"Never stop learning,
because life never stops teaching."

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Theway2Learn

Leren coachen vanuit de verbinding met jouw hart, de kennis vanuit jouw brein, de vaardigheden vanuit je lichaam en de wijsheid vanuit jouw ziel.

Als jij ook gelooft dat zowel het weten, voelen als doorvoelen nodig is om daadwerkelijk te begrijpen en leren, dan ben je hier op de juiste plek.

Als coach of therapeut is kennis en praten met een coachee niet voldoende om een verschil te kunnen maken. Het wordt door veel mensen zelfs als vervelend en nutteloos ervaren om alleen maar te praten. Hoe fijn zou het zijn als je door een ervaring, beweging, door te horen of te zien, jouw cliënt kunt helpen begrijpen en leren.

Lichaamsgericht en ervaringsgericht begeleiden
Door te lichaamsgericht te werken met paarden of honden, creëer je als begeleider voor zowel volwassenen als kinderen een omgeving waarin ze veilig kunnen experimenteren met hun emoties of hun gedrag. Ze kunnen ervaren door te kijken naar het dier en te voelen in hun lichaam wat wel of niet werkt. Ze kunnen de waardevrijheid van dieren voelen en zich veilig voelen om hun emoties te uiten. Wanneer je als coach daarbij naast je kennis en vaardigheden ook je intuïtie op de juiste manier kunt inzetten, ben je in staat precies het juiste te zeggen of te doen waardoor een sessie een keerpunt kan worden in het leven van iemand.

Daarom zetten wij ons bij Theway2Learn in om jou ervaringsgerichte opleidingen aan te bieden die jou als coach of therapeut versterken in jouw vaardigheden.

Daarnaast hebben wij de ervaringsgerichte opleiding tot kindercoach waarbij je kinderen en jongeren leert begeleiden vanuit ditzelfde principe, weten, voelen, doorvoelen.

Uitgelicht

Intensieve weektraining coachen met paarden

In verbinding, afgestemd op niveau van de groep, veel individuele aandacht, hoge kwaliteit

Voor coaches en begeleiders die willen leren paarden in te zetten in hun begeleiding.

Meer weten!

Intuitie en spiritualiteit ontwikkelen

8 vrijdagochtenden in een kleine groep mag jij je volledig verbinden met jouw energie en die van anderen.

Laat jouw ziel groeien. Tijdens deze dagen maak je kennis met energie van anderen, jezelf, de spirituele wereld, kleuren en aura's, healing van mensen en...

Meer weten!

Kinderen coachen met paarden

De psychologie van een kind kennen en werken met de Horseboy methode in één!

Begeleiden van kinderen; een verschil maken voor de rest van hun leven. Je leert paarden op twee manieren van werken op een natuurlijke manier integreren;...

Meer weten!

Teamcoaching

Bij teamcoaching hebben we te maken met een groep mensen die samenwerkt. Het zijn groepen die bewust bij elkaar zijn gezet en voor een langere...

Meer weten!

Actueel

28-06-2021

Wat als je kinderen zelfstandig zijn? 

De liefde van een moeder kent onbegrensde mogelijkheden. Maar wat als je je werk als...

Lees meer

28-06-2021

Lichamelijk ongemak als signaal van de ziel

Alles is energie De wetenschap geeft aan dat het universum door een gigantische explosie is...

Lees meer
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen