Group 21 Created with Sketch.

Het paard vraagt ons naar binnen te gaan en samen een magisch moment te beleven en dat is een heel goede plek om te zijn

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Healing horses and communicatie met paarden

Driedaags workshop over het helen en de helende communicatie met paarden. De workshop wordt gegeven door de bekende Britse healer Margrit Coates, die bekend is van haar boeken over het helen en genezen van dieren door healing.

Gedurende deze workshop ga jij jezelf ontwikkelen en nog beter leren kennen, ontwikkel jij je intuïtieve healingsvaardigheden en zul jij jouw verbinding om te communiceren met paarden enorm verbeteren. Dat leert Margrit je op basis van mindfulness meditaties, ademhalingstechnieken en zelfbewustzijn vanuit je inner core. Natuurlijk leert je je ook alles over healing en de helende communicatie met paarden Dit alles helpt je om je relatie met paarden te verbeteren en werkt natuurlijk ook door in een betere relatie met mensen.

Margrit zal je helpen om het leven met aandacht in het hier en nu – net als paarden doen – te verbeteren. Daardoor kun je beter omgaan met emoties, zul jij je rustiger voelen, meer tevreden vanuit een innerlijk gevoel van rust. Een gevoel dat nodig is om een sterke communicatie met je paard tot stand te brengen.

 “ Imagine what a wonderful world it would be if all humans listened to the guidance and wisdom on offer from the horse “  Margrit Coates © Connecting with Horses

Deze workshop is een samenwerking met Be&become. Voor meer informatie over deze workshop kun je terecht op de site van Be&Become.

de workshop zal 9, 10 en 11 september 2022 plaatsvinden.

Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen