Group 21 Created with Sketch.

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Intensieve week coachen met paarden

Speciaal voor mensen uit België, Duitsland, Engeland (en andere Europese landen) en voor mensen uit Nederland voor wie de afstand of tijd een probleem vormt, hebben wij de intensieve weektraining coachen met paarden.

In deze week ga je vijf dagen lang heel intensief met een kleine groep van maximaal 6 mensen het vak als paardencoach leren. In deze week ligt veel nadruk op de coachtechnieken, het gedrag van paarden op de juiste wijze gebruiken en jouw persoonlijke ontwikkeling als coach. Door het werken in een kleine groep is er ruimte om vragen te beantwoorden of andere onderwerpen te bespreken die belangrijk zijn in de ontwikkeling als paardencoach.

De training biedt jou een stevige basis om als coach paarden in te zetten in de begeleiding van jouw klanten.

Locatie

De training wordt verzorgd in Bruchterveld (Overijssel).

Aantal deelnemers

Minimaal 4, maximaal 7. Kwaliteit gaat bij het Theway2Learn boven alles. Door het werken in kleine groepjes is er volledig ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. De intensieve samenwerking in een kleine groep zorgt voor veel emotionele veiligheid en leidt tot een optimaal groepsproces.

Aantal dagen

Vijf dagen van 9.30 uur tot 16.30 uur

Kosten

Kosten van deze intensieve weektraining zijn € 1295,00. excl BTW . Het opleidingsbedrag is inclusief lunch, drinken, versnapering en lesmap en certificaat van deelname.

Toelatingsvoorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan deze intensieve training is ervaring met met verschillende paarden een vereiste en ben je al werkzaam als coach of in opleiding tot coach. De ervaring wordt getoetst tijdens het telefonisch intakegesprek dat na de aanmelding plaatsvindt. Tevens wordt er gekeken in het intakegesprek naar de motivatie voor het doen van deze training. Na het gesprek wordt aangegeven of de aanmelding door kan gaan.

Bij aanmelding ontvang je een overzicht van overnachtingsmogelijkheden en de literatuurlijst ter voorbereiding op deze week.

lesweek

2022:

16 t/m 20 mei 2022

2021:

4 t/m 8 oktober 2021 (inschrijving gesloten)
23 t/m 27 augustus (inschrijving gesloten)
17 t/m 21 mei (inschrijving gesloten)

Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen