Group 21 Created with Sketch.

Al onze dromen komen uit, als we de moed hebben ze na te jagen.
Walt Disney

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Kennismakingsworkshop Opleiding Horse Experience Coach

Wil jij met paarden én mensen werken?
Op een gedegen en professionele manier?
Met werk dat er echt toe doet én ook nog stimulerend is voor jouw persoonlijke groei?

Word COACH en leer werken met de hulp van PAARDEN met de allround opleiding van Theway2Learn en je kunt METEEN AAN DE SLAG als professional! Leer de verschillende vakgebieden die je als paardencoach moet beheersen van specialisten die hun sporen reeds lang hebben verdiend in hun vakgebied.

Bij het Theway2Learn leer je coachen met paarden met behulp van de VIER ASSEN VAN VERANDERING voor zowel individuele coachsessies als voor groepstrainingen. Een gedegen methodiek uit de Neuro semantiek die leidt tot concrete veranderingen bij de coachees. Daarnaast leer je werken met emoties en lichaamsgericht werken samen met de paarden. Een oersterke combinatie waar alle aspecten om te komen tot bewustzijn en verandering bij je coachee aan bod komen.

Je bent welkom tijdens de kennismakingsworkshop om te zien, horen en beleven hoe de opleiding tot ondernemend paardencoach er uitziet. En natuurlijk is er de mogelijkheid om te zien hoe het coachen met paarden gaat of het zelf te ervaren als coachee.

Waar: Raalte
Wanneer: 8 oktober van 13.30 tot 16.00 uur.
Kosten: geen
Opgeven: stuur een mail naar info@theway2be.nl o.v.v. je naam, e-mail adres en telefoonnummer met vermelding van de datum waarop je de kennismaking wilt volgen.

Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen