Group 21 Created with Sketch.

Iets aanvoelen of weten zonder er over na te denken

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Lezing intuïtie in het coachen

Vaak wordt er gesproken over een intuïtieve ingeving of ik wist gewoon wat ik moest doen als coach...Maar wat is intuïtie? Waar komt de informatie vandaan en wanneer kun je het inzetten in een coachsessie?
In deze lezing neemt Carmen Vreeburg je mee in de wondere wereld van intuïtie.

Intuïtie wordt vaak beschreven als een weten of aanvoelen zonder dat je daar bewust over hebt nagedacht. Een waardevolle eigenschap die jou als coach kan versterken in het begeleiden van mensen. Het is dan wel goed om te weten hoe je jouw intuïtie kan ontwikkelen, maar ook leert wanneer iets geen intuïtie is en je te maken hebt met herkenning vanuit een eigen eerder meegemaakte situatie.

We hebben ook nog de intuïtie van de cliënt. Hoe ga je daar mee om als coach? Wanneer is iets intuïtie en wanneer is het gevoel een gevolg van een afweermechanisme? Om als coach of therapeut goed om te gaan met intuïtie, is het belangrijk om dit begrip niet alleen cognitief te snappen, maar ook te ervaren wat intuïtie voor jou betekent en mogelijk voor jouw cliënt.

Carmen Vreeburg is professional waar het gaat om soul en intuïtie. Al jaren begeleidt zij mensen die hun intuïtie en meer gevoeligheid willen ontwikkelen. Zij neemt je in deze lezing mee in de beleving van intuïtie en de betekenis voor jou van intuïtie.

* Deze lezing wordt gehouden samen met de lezing de invloed van conceptie en geboorte op gedrag

Datum 19 februari 2020
Tijd Inloop 19.00 uur - start 19.30 uur
Locatie Zwolle
Prijs 75 euro
Opmerking Deze lezing wordt samen met de lezing conceptie en geboorte gegeven
Fill 1 Copy

Lezing Intuitie in het coachen

Intuïtie wordt vaak beschreven als een weten of aanvoelen zonder dat je daar bewust over hebt nagedacht. Een waardevolle eigenschap...

Meer weten!
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen