Group 21 Created with Sketch.

Indien het denkvermogen er niet was als belemmering van de intuïtie, dan zou iedereen intuïtief zijn, want intuïtie is natuurlijker en gemakkelijker dan verstandelijke redenering.

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Workshop intuitie in het coachen

Werk je als coach, psycholoog, in het onderwijs of in de zorg? Dan ben je waarschijnlijk goed opgeleid en heb je veel kennis over mensen en het functioneren van mensen. Maar je zult vast ook herkennen dat je soms dingen doet vanuit je gevoel en intuïtie.

Zeker als je van nature al wat gevoeliger bent voor de sfeer, stemming of fysieke ervaringen van anderen, is het haast niet mogelijk om dit niet te voelen in de begeleiding. Wanneer je deze gevoeligheid goed gebruikt is het een waardevolle kwaliteit in je werk. Je weet precies de juiste snaar te raken, gebruikt de juiste woorden, komt op het juiste moment met een interventie etc.

Negeer of onderdruk je het, of weet je niet wat je er mee moet doen, dan kun je het juist als een last ervaren.

Wil jij jouw gevoel en intuïtie onderdeel van jouw werken maken, op een wijze die dienend is voor jouw cliënt, dan biedt deze workshop jou daarvoor de mogelijkheid.

Tijdens deze dag leer je:

  1. Wat energie en intuïtie is en hoe het werkt.
  2. Hoe je onderscheid maakt tussen je eigen emoties & energie en die van een ander
  3. Hoe je voorkomt dat je intuïtie projectie wordt.
  4. Hoe ga je om met de emoties en energie van een ander.
  5. Je leert makkelijker woorden geven aan jouw gevoel op een manier dat je zuiver en vrij van sturen blijft richting jouw cliënt.

De workshop wordt gegeven door Carmen Vreeburg, gecertificeerd volgens de SNU – Spiritualist National Union in Engeland.
Carmen is inmiddels zestien jaar werkzaam als zelfstandig coach en medium in haar praktijk voor intuïtie en persoonlijke ontwikkeling. Dit doet ze in zowel Nederland, Engeland als in Italië. Ze coacht en begeleidt mensen persoonlijk en in groepsverband in zowel bedrijven als scholen, waarbij zij onder andere de mensen begeleidt in ‘Intuïtief bewustzijn’. Haar grootste passie is mensen bewust te maken van het feit dat intuïtie en cognitie juist heel goed samengaan. Zodat men nog meer zichzelf kan en mag zijn.

Datum 12 maart 2020
Tijden 9.30 tot 16.30 uur
Locatie Zwolle
Prijs 215 euro
Docente Carmen van Vreeburg
Fill 1 Copy

Workshop Intuitie in het coachen

Zeker als van nature al wat gevoeliger bent voor de sfeer, stemming of fysieke ervaringen van anderen, is het haast...

Meer weten!
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen