Group 21 Created with Sketch.

Als elkaar raken,
verbinden wordt,
volgt delen vanzelf

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Het ontstaan van Theway2Be

Een kennismaking 6 jaar geleden mondde uit in een professionele samenwerking waar Een kennismaking 6 jaar geleden mondde uit in een professionele samenwerking waar tegelijkertijd een warme vriendschap ontstond. Een tijd waarin we ontdekten dat we beiden werden gedrevenen door een gezamenlijke spirituele missie om een veilige, passievolle, bezielende omgeving te creëren waarin mensen de mogelijkheid hebben te leren hoe zich weer kunnen verbinden aan hun echte zelf. Een plek waar ze leren leven vanuit wie zij echt zijn, om vanuit hun hart, hun passie en talenten op een positieve manier bij te dragen aan hun omgeving en daarmee aan een betere wereld.

Vanuit onze gedrevenheid om mensen te helpen bij het creëren van een beter en gelukkiger leven, wilden wij ons niet laten beperken door de hulp die wij slechts individueel konden bieden aan mensen. We besloten onze kwaliteiten te verbinden en zijn op zoek gegaan naar een manier om meer mensen de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen. Door een bedrijf op te richten waar kennis, spiritualiteit en ervaren de verbindende factor is geworden tussen mensen individueel, het bedrijfsleven en opleiden, zijn enorm veel mogelijkheden ontstaan. Een variatie aan mogelijkheden om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen en te verbinden aan zijn echte zelf. Omdat iedereen bij ons ook écht iedereen betekent, hebben we ook de stichting Theway2yourpurpose opgericht die zich inzet voor de ontwikkeling van mensen die dit financieel zelf niet kunnen dragen.

Met onze hele ziel en zaligheid hebben wij ons het afgelopen anderhalve jaar ingezet om van onze visie werkelijkheid te maken. Dit hebben we gedaan door een bedrijf op te richten waarin we op vier verschillende manieren, mensen de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen. Wil jij weten hoe we dit doen, lees dan hier verder

Vier bedrijfstakken

Theway2Business; Trainingen en opleidingen vanuit het hart voor mensen in het bedrijfsleven.

Theway2Learn; Opleidingen tot professioneel coach of therapeut waarin jij als mens centraal staat in jouw zijn als coach of therapeut.

Theway2Develeop: Professionele begeleiding vanuit het hart en passie om jouw echte ik de ruimte te geven.

Theway2yourpurpose: Een stichting die persoonlijke ontwikkeling biedt voor mensen die dit niet zelf kunnen betalen of organiseren. Omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op persoonlijk ontwikkeling.

Binnen deze bedrijfstakken werken we samen met een team van mensen die onze visie deelt en samen met ons, ieder vanuit zijn eigen kwaliteiten en passies, deze visie werkelijkheid maakt.

Geloof jij ook dat verbinden aan je echte zelf jou gelukkiger maakt? Wij maken ontzettend graag kennis met jou.

Met een verbindende groet
Deborah en Laura

Fill 1 Copy

Fill 1 Wat als je kinderen zelfstandig zijn? 

28 jun 2021

De liefde van een moeder kent onbegrensde mogelijkheden. Maar wat als je je werk als...

Lees verder!

Fill 1 Lichamelijk ongemak als signaal van de ziel

28 jun 2021

Alles is energie De wetenschap geeft aan dat het universum door een gigantische explosie is...

Lees verder!
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen