Group 21 Created with Sketch.

De ruimte voelen om jezelf te zijn

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Voel jij je welkom?

Hoe vaak voel jij je echt welkom? Dat je binnenkomt en met mensen optrekt waarbij jij het gevoel hebt dat je echt jezelf mag zijn. Dat je je niet hoeft aan te passen, geen concessies hoeft te doen aan wie jij bent. Dat je de ruimte voelt om jezelf te zijn en dat dit verwelkomd wordt.

Dit is wat wij terugkregen van onze trainers tijdens de train de trainer dag. Dat ze zich echt welkom voelden. Dat ze de ruimte voelden om zichzelf te zijn als mens en als trainer. Daar werden wij enorm warm en blij van, want is dat is voor ons de essentie van alles. Onze drijfveer om mensen te begeleiden, onze drijfveer voor de theway2Learn, onze drijfveer in het zoeken naar de juiste trainers en onze drijfveer hoe wij in het leven willen staan. Als onszelf. En dat gunnen we iedereen.

Tijdens deze train de trainer dag hebben we elkaar ook geïnspireerd door met elkaar te oefenen en te delen vanuit eigen kwaliteiten en vakkennis. Door dit te doen als onszelf, ontstaat er de ruimte en de sfeer om studenten hetzelfde te laten ervaren. Dat ze weten, voelen en kunnen ervaren dat ze welkom zijn als zichzelf. Dat ze vanuit hun echte zelf mogen groeien, ontwikkelen en succesvol worden in hun werk als coach of therapeut.

Wees welkom!

Fill 1 Copy

Fill 1 Wat als je kinderen zelfstandig zijn? 

28 jun 2021

De liefde van een moeder kent onbegrensde mogelijkheden. Maar wat als je je werk als...

Lees verder!

Fill 1 Lichamelijk ongemak als signaal van de ziel

28 jun 2021

Alles is energie De wetenschap geeft aan dat het universum door een gigantische explosie is...

Lees verder!
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen