Group 21 Created with Sketch.

Iedereen verdient het om gelukkig te zijn

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Dat moment dat je weet dat je een verschil hebt gemaakt!

Ken jij dat gevoel, die vonk van binnenuit waardoor je weet dat je een verschil hebt gemaakt voor de persoon tegenover je. Dat kan zijn door één zin, een gebaar, de ervaring die je iemand hebt gegeven of een langer proces van begeleiden. Maar het is dat enorm sterke gevoel waardoor je je helemaal levend voelt, verbonden met alles, verbonden met mijn eigen zielsbestemming. Het gevoel dat wat er ook gebeurt in het leven je iets goeds hebt gedaan voor een ander?

Dat is het gevoel dat mij drijft. Wat zorgt voor een oneindige interesse in mensen en het geloof dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn, zichzelf te zijn en zijn eigen levenspad te mogen bewandelen. Omdat dit pad voor iedereen anders is, bestaat er niet zoiets als “dé goede manier”.

Het is meer een mix van alles. Het is de totaal ervaring die ervoor zorgt dat iemand iets op zielsniveau begrijpt; het zogenaamde kwartje dat daalt. Ik zie gebeuren dat mensen soms de kennis al jaren met zich meedragen, maar nog niet kunnen voelen wat deze kennis eigenlijk betekent. Door hun te laten ervaren, kunnen ze voelen en begrijpen waar deze kennis over gaat. Andere mensen hebben een ervaring opgedaan, maar weten niet goed wat ze met die ervaring moeten, omdat ze het niet begrijpen. Door hen te laten voelen wat de ervaring met ze doet en kennis over te dragen, begrijpen zij wat deze ervaring voor hen betekent.

Het is de combinatie van weten, voelen en doorvoelen die leidt naar bewustzijn. Neal Donald Walsch omschrijft dit fantastisch.

“Als je je niet jezelf voelt, is dat niet omdat je niet weet wie je bent, maar omdat je niet ervaart wie je bent. Je moet ervaren toevoegen aan weten om gevoel voort te brengen.

Het gevoel is de taal van de ziel. Bewustzijn van het Zelf bereik je door het volkomen voelen van je Zelf als wie jij werkelijk bent.”

Bewustzijn is een tweevoudig proces. Een ziel kan het volkomen weten door het pad van de spirituele wereld te bereiken, en het te ervaren via het pad van de fysieke wereld. Beide paden zijn nodig en daarom zijn er ook twee werelden. Als je deze samenvoegt, beschik je over de perfecte omgeving voor de creatie van het volkomen doorvoelen, dat op zijn beurt weer tot het volkomen bewustzijn leidt.

Het is onze missie om coaches de mogelijkheid te bieden te leren begeleiden vanuit dit weten, voelen en doorvoelen. Zo kunnen we met z’n allen mensen laten ervaren wie ze zijn en dat verschil maken waardoor ook jij weet en voelt; Ik heb een verschil gemaakt.

Vanuit liefde voor mensen geschreven

Deborah Smulders

Fill 1 Copy

Fill 1 Wat als je kinderen zelfstandig zijn? 

28 jun 2021

De liefde van een moeder kent onbegrensde mogelijkheden. Maar wat als je je werk als...

Lees verder!

Fill 1 Lichamelijk ongemak als signaal van de ziel

28 jun 2021

Alles is energie De wetenschap geeft aan dat het universum door een gigantische explosie is...

Lees verder!
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen