Group 21 Created with Sketch.

Het is een zegen om werk te hebben dat je voldoening geeft (Al Gore)

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Van betekenis zijn

Een bijdrage mogen leveren aan iemands ZIJN, iemand mogen begeleiden bij zijn of haar authentieke zelf. In een wereld waarin verwachtingen, resultaten en vele meningen en oordelen van anderen een dagelijks onderdeel zijn van ieders leven, is ZIJN soms uitdagend.

Ieder mens is prachtig, authentiek en uniek en soms kan dit vertroebeld raken door de invloeden van allerlei kanten. Een bijdrage mogen leveren aan mensen die hierin een steuntje in de rug kunnen gebruiken en hierdoor van betekenis mogen zijn voor anderen, is mijn intrinsieke drive. Ik geloof dat leven vanuit ieders authentieke zelf, vanuit je zielspad, voor iedereen mogelijk behoort te zijn. En soms kun je daar een beetje hulp bij gebruiken. Dat moment dat je iemand begeleidt om vanuit zijn of haar zielspad te leven, het gevoel dat je krijgt wanneer je ziet dat iemand zijn authentieke zelf GEZIEN wordt, is magisch. Als je het dan mogelijk mag maken om de ander te helpen in vrijheid in het leven te staan… dat is voor mij de kers op de taart.

Om hierin de krachten te kunnen bundelen met Deborah, een gelijkgestemde, om samen onderweg te zijn vanuit onze eigen authentieke zelf, deze unieke vriendschap en samenwerking de wereld een beetje mooier te maken, dat maakt het voor mij persoonlijk compleet….

Laura Reichgelt

Fill 1 Copy

Fill 1 Wat als je kinderen zelfstandig zijn? 

28 jun 2021

De liefde van een moeder kent onbegrensde mogelijkheden. Maar wat als je je werk als...

Lees verder!

Fill 1 Lichamelijk ongemak als signaal van de ziel

28 jun 2021

Alles is energie De wetenschap geeft aan dat het universum door een gigantische explosie is...

Lees verder!
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen