Group 21 Created with Sketch.

Het hoogste doel in je leven is zielsgelukkig zijn!

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

2Be Enlightment coach

Anderen helpen zielsgelukkig te zijn, daar kun jij bij helpen als je kunt begeleiden vanuit je eigen zielszijn gecombineerd met kennis over hoe mensen functioneren.

Deze eenjarige opleiding tot 2Be coach is een uitgekiende balans tussen kennis, ervaring, creativiteit en spiritualiteit. De belevingsgerichte manier van opleiden geeft je ongelooflijk veel kennis en vaardigheden als coach en zorgt er tevens voor dat jij jezelf goed leert kennen. Jezelf kennen is belangrijk om als coach vanuit jouw kwaliteiten te werken en te voorkomen dat je door onopgeloste situaties de coachee niet goed meer kan volgen in zijn of haar proces. Wanneer jij goed in je vel zit, kun je optimaal helpen en haal jij voldoening uit je werk als coach.

Door praktijkgerichte lesdagen leer je als coach psychologische kennis combineren met creatieve en ervaringsgerichte coachvaardigheden. Door hier mee te werken en ze ook zelf ook te ervaren, begrijp je dit op kennisniveau én ook lichaamsniveau. Je weet en begrijpt wat jouw coachees gaan doormaken als jij ze begeleidt.

Inhoud en toetsing
De opleiding tot 2Be Coach bestaat uit 19 lesdagen inclusief twee toetsdagen. Het lesjaar wordt afgerond door het doen van een proeve van bekwaamheid.
Per kwartaal is er 1 verplicht intervisiemoment (12 uur) en 2 keer per jaar is en een verplicht supervisiemoment (6 uur)

Voorwaarden voor deelname
Om deel te kunnen nemen aan de opleiding tot 2Be Enlightmentcoach moet je over een hbo-opleiding of HBO denk- en werkniveau beschikken. Of deze opleiding bij je past, wordt gezamenlijk overlegd in het intakegesprek dat na aanmelding plaatsvindt.

Psychologie van de mens
Inleiding in coachtechnieken
Systemisch coachen vanuit sjamnaistische perspectief
Werken met emoties
Lichaamsgericht coachen
Meta coaching
Intuitie in het coachen
Creatieve werkvormen
Energie en trillingen
Supervisie 2 x 3 uur, onderwerp naar keuze
Intervisie 4 x 3 uur met medestudenten
Opleiding 2Be Coach inclusief examen 3295 euro
Supervisie 2x 2 x 125 euro
Boeken eigen keuze
Herexamen 250 euro
Toelichting De opleiding kent geen BTW omdat het is ingeschreven bij het CRKBO als kort beroepsonderwijs

Inschrijven

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Factuuradres *

Toelatingseisen *

Fill 1 Copy
Fill 1 Copy
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen