Group 21 Created with Sketch.

Wat ik vandaag doe is belangrijk, want ik geef er een hele dag van mijn leven aan.

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Intensieve weektraining coachen met paarden

Speciaal voor mensen uit België, Duitsland, Engeland (en andere Europese landen) en voor mensen uit Nederland voor wie de afstand of tijd een probleem vormt, hebben wij de intensieve weektraining coachen met paarden.

In deze week ga je vijf dagen lang heel intensief met een kleine groep van maximaal 7 mensen het vak als paardencoach leren. In deze week ligt veel nadruk op de coachtechnieken, het gedrag van paarden op de juiste wijze gebruiken en jouw persoonlijke ontwikkeling als coach. Door het werken in een kleine groep is er ruimte om vragen te beantwoorden of andere onderwerpen te bespreken die belangrijk zijn in de ontwikkeling als paardencoach.

De training biedt jou een stevige basis om als coach paarden in te zetten in de begeleiding van jouw klanten.

Wauw wat een belevenis. Op emotioneel gebied ben ik gegroeid, maar ook door het meteen in de praktijk brengen, integreer je het coachen met paarden snel. Dank je wel! Nienke

Locatie

De training wordt verzorgd in Bruchterveld (Overijssel).

Aantal deelnemers

Minimaal 4, maximaal 6. Kwaliteit gaat bij het Theway2Learn boven alles. Door het werken in kleine groepjes is er volledig ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. De intensieve samenwerking in een kleine groep zorgt voor veel emotionele veiligheid en leidt tot een optimaal groepsproces.

De groep en de omgeving waren veilig waardoor alles er mocht zijn, iedereen zoals hij is. Dank voor de heldere en concrete training! Het heeft mij als coach geholpen weer in mijn kracht te gaan staan. Als mens opent een nieuw begin. Dank je wel! Lara – www.kopenstaartcoaching.nl

Aantal dagen

Vijf dagen van 9.30 uur tot 16.30 uur

Kosten

Kosten van deze intensieve weektraining zijn € 1295,00. excl. BTW . Het opleidingsbedrag is inclusief lunch, drinken, versnapering en lesmap en certificaat van deelname.

Toelatingsvoorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan deze intensieve training is ervaring met met verschillende paarden een vereiste en ben je al werkzaam als coach of in opleiding tot coach. De ervaring wordt getoetst tijdens het telefonisch intakegesprek dat na de aanmelding plaatsvindt. Tevens wordt er gekeken in het intakegesprek naar de motivatie voor het doen van deze training. Na het gesprek wordt aangegeven of de aanmelding door kan gaan.

Bij aanmelding ontvang je een overzicht van overnachtingsmogelijkheden en de literatuurlijst ter voorbereiding op deze week.

lesweek

2022

16 t/m 20 mei

2021:

4 t/m 8 oktober (VOL)
23 t/m 27 augustus
17 t/m 21 mei (VOL)

Dingen doorvoelen, leren voelen, wat zit er? De aangegeven leerstof, kennis van jou gaf me inzichten en mogelijkheden.  Deze week zijn er voor mij duidelijke stappen gezet, waardoor er nieuwe inzichten, perspectieven.. en zo veel meer is gegeven. Er zijn momenten die de paarden spiegelden, wat confronterend was, die ik nooit meer vergeet. Bedankt Cath. www.maisonrocaille.nl

Fill 1 Copy
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen