Group 21 Created with Sketch.

Innerlijk zien!

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Lezing Intuitie in het coachen

Vaak word er gesproken over een intuïtieve ingeving of ik wist gewoon wat ik moest doen als coach...Maar wat is intuïtie? waar komt de informatie vandaan en wanneer kun je het inzetten in een coachsessie?
In deze lezing neemt Carmen Vreeburg je mee in de wondere wereld van intuïtie.

Intuïtie wordt vaak beschreven als een weten of aanvoelen zonder dat je daar bewust over hebt nagedacht. Een waardevolle eigenschap die jou als coach kan versterken in het begeleiden van mensen. Maar dan is het wel goed om te weten hoe je jouw intuïtie kan ontwikkelen en versterken, maar ook leert wanneer iets intuïtie is en wanneer je te maken hebt met herkenning en daardoor misschien wel projectie.

en we hebben nog de intuïtie van de cliënt. Hoe ga je daar mee om als coach? Wanneer is iets intuïtie en wanneer is een gevoel ene gevolg van een afweermechanisme? Om als coach of therapeut goed om te gaan met intuïtie, is het belangrijk om dit begrip niet alleen te snappen, maar ook te weten wat intuïtie voor jou betekent en voelt.

Carmen Vreeburg is professional waar het gaat om soul en intuïtie. Al jaren begeleidt zij mensen die hun intuïtie en meer gevoeligheid willen ontwikkelen. Zij neemt je in deze lezing mee in de beleving van intuïtie en de betekenis voor jou van intuïtie.

Datum 19 februari 2020
Tijd Inloop 19.00 uur - start 19.30 uur
Locatie Zwolle
Prijs 75 euro
Opmerking Deze lezing wordt samen met de lezing conceptie en geboorte gegeven
Inschrijven
Fill 1 Copy
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen