Group 21 Created with Sketch.

Wanneer begint het leven?

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Ieder zijn geboorteverhaal is uniek en doet er toe.

De intentie of de wijze waarmee jij bent ontstaan of ter wereld bent gekomen maakt een verschil.  Het maakt een verschil voor jou vandaag of je zwangerschap gewenst was of niet, of je conceptie binnen of buiten je moeder plaatsvond, of je makkelijk of moeizaam een plekje kon vinden om in te nestelen, of de (emotionele) voeding die je kreeg voedend of verstikkend was, of je eerst samen in de baarmoeder was en daarna alleen…

Maar denk ook eens aan de invloed van de geboorte. Het is van invloed op jouw leven of je zelf je geboorte in gang kon zetten of dat het voor je bepaald werd, of je zelf de weg door het geboortekanaal naar buiten kon vinden of dat je ineens uit je warme holletje in de grote wereld getild werd, of je de navelstreng om je nek had of niet, of je iets op je hoofd had waaraan werd getrokken of niet … En het maakt verschil of je na je geboorte direct bij je moeder kon zijn of dat je misschien in een couveuse moest liggen, of je je welkom voelde of niet, of er medische handelingen verricht moesten worden of niet… Allemaal ervaringen die in jouw lichaam opgeslagen zijn en een blauwdruk vormen voor wie jij bent, hoe je je gedraagt en jouw leven ervaart.

Tijdens deze lezing gaat Tineke van der Wetering verder in op de invloed van de conceptie en de geboorte op afweersystemen en gedrag. Ze geeft je voorbeelden uit haar eigen praktijk om te verhelderen hoe groot de invloed kan zijn. Ze zal je tevens uit de doeken doen wat je hier mee kunt in de begeleiding van je cliënten om te komen tot heling.

 

Datum 19 februari
Tijd Inloop 19.00 uur - start 19.30 uur
Locatie Zwolle
Prijs 75 euro
Opmerking Deze lezing wordt gehouden samen met de lezing intuitie in het coachen
Inschrijven
Fill 1 Copy
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen