Group 21 Created with Sketch.

Animals wants you to be happy. The least we can do is return the favour.

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Workshop Animal Healing - by Margrit Coates

Vanuit een diepe verbinding met jezelf, een helende en communicatieve verbinding met jouw huisdier aangaan om hem en andere huisdieren te helpen. Dat is wat je leert tijdens deze 1 daagse workshop speciaal voor huisdieren. Deze wordt gegeven door Margrit Coates; auteur en één van Europa’s bekendste en baanbrekende healers voor dieren.

Omdat veel van onze studenten in hun begeleiding ook met honden of katten werken, willen wij jullie de gelegenheid geven om kennis te kunnen maken met de workshops van Margrit Coates. De workshops zijn een initiatief van Be&become. Voor meer informatie of inschrijven word je dan ook doorverwezen naar de site van Be&Become.

Helende communicatie en mindfullnes

Om dieren te helpen genezen door middel van healing en helende communicatie is een mindfull bewustzijn van energie noodzakelijk. Tijdens deze dag leer je daarom door middel van mindfullnes technieken te komen tot een innerlijke stilte in jezelf waar vanuit je de verbinding met het dier kunt maken en de helende energie kunt laten stromen. Je ontdekt hoe je deze helende energie kunt herkennen en ervaren en hoe je deze effectief kunt gebruiken voor dieren. Er is tijdens deze dag speciale aandacht voor het werken met honden, katten en kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s etc.

Inhoudelijke thema’s

Gedurende deze workshop leer wat healing is en waar dit precies over gaat, wat je wel moet doen en wat je niet kunt doen. Ook leer je over het verschil tussen het helen van mensen en dieren. Je leert hoe het unieke chakra systeem van dieren in elkaar zit en hoe deze verschilt van mensen. Je gaat leren en ervaren hoe het is om een diepe verbinding te maken met de healingenergie en de dieren tegelijkertijd door verschillende mindfullnestechnieken. Daarbij zijn focus, intentie en intuïtie van groot belang.

Er worden case studies, gebaseerd op Margrit’s wereldwijde ervaringen, besproken en natuurlijk geeft Margrit zelf healingdemonstraties, zodat jij kan voelen en zien wat er gebeurt tijdens een sterke verbinding.

Voor wie is deze workshop

Deze workshop is voor iedereen die een groot hart voor dieren heeft en op liefdevolle manier een diepere, intuïtieve verbinding met zijn dier wil leren aangaan. Je hoeft geen speciale trainingen of ervaringen te hebben. Wel moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Als je jonger bent, dan kan dit in overleg onder begeleiding van een ouder/ volwassene.

Hond meenemen

Er is deze dag de mogelijkheid om een hond mee te nemen, maar de plaatsen hiervoor zijn beperkt. Voel je het enthousiasme om jouw hond mee te nemen, wees je dan wel bewust dat de honden die er bij zijn, ook deelnemen aan de demonstraties die Margrit geeft en de oefeningen die door de deelnemers gedaan worden.

Het is daarom belangrijk dat deze honden vriendelijke en sociaal met mensen en andere honden zijn. Ze moeten zich kunnen laten aanraken door andere mensen. En vanzelfsprekend moeten de honden voorzien zijn van de reguliere jaarlijkse enting.

 

Voor meer informatie of inschrijven ga naar de site van Be&Become

Fill 1 Copy
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen