Group 21 Created with Sketch.

Jij verdient het
om jezelf te zijn

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Onze diensten

Persoonlijke ontwikkeling is er voor iedereen!

Het geluk van de mens overal centraal

Of je nu bij een multinational werkt, op school zit, thuis bent of vrijwilligerswerk doet, er is één gemeenschappelijke deler. Je bent in alle gevallen een mens. Een mens dat het verdient om een leven te leiden dat bij hem past en waar je gelukkig bent.

Verbinding met je echte zelf

Om dit te bereiken is het noodzaak om de verbinding met je echte zelf te herstellen of te versterken. Kunnen voelen wie je bent en de keuzes maken die daarbij passen, zorgen ervoor dat je je kwaliteiten en passies de ruimte geeft om te groeien. Waar je dit ook doet, jezelf zijn en je kwaliteiten optimaal gebruiken zorgen ervoor dat je op een positieve manier bijdraagt aan de omgeving.

Geluk in elke omgeving

Dit is wat wij iedereen in elke omgeving gunnen. Daarom bieden wij die mogelijkheid op verschillende manieren aan. Natuurlijk kunnen wij niet iedereen of elke organisatie begeleiden in dit proces. Daarom leiden wij professionele coaches, trainers en therapeuten op die leren werken vanuit zichzelf en vanuit de visie weten, voelen en doorvoelen.

Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, hebben we de verschillende activiteiten ondergebracht onder 4 verschillende namen.

Theway2Business

Training en opleiding vanuit het hart voor de mensen in bedrijven.

Theway2Learn

Een opleiding tot professioneel coach of therapeut waarin jij als mens centraal staat in jouw ‘zijn’ als coach of therapeut.

Theway2Develop

Persoonlijke ontwikkeling vanuit beleving en verbinding.

Theway2yourpurpose

Een stichting die persoonlijke ontwikkeling biedt aan mensen die dit niet zelf kunnen betalen of organiseren.