Group 21 Created with Sketch.

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Wie zijn wij

Wij geloven dat iedereen het recht heeft zichzelf te zijn, om van daaruit een fijn en gelukkig leven te leiden. Wanneer jij jezelf bent, kun jij op jouw beurt weer vanuit jouw talenten en passies bijdragen aan de wereld. Hierdoor, maken we samen de wereld een fijne plek voor iedereen.

De organisatie

Ook als organisatie willen we werken vanuit onze eigen kwaliteiten. We maken keuzes die passen bij wie we als organisatie zijn. Dat betekent dat we werken op een manier waarbij kennis, emoties en een spiritueel bewustzijn altijd als één basis onder het zijn van de organisatie ligt.

Wat wij geloven

We worden gedreven door het geloof dat:

  •  Iedereen zichzelf mag Zijn.
  • Alle mensen het recht hebben tot zelfontwikkeling.
  • Het belangrijk is dat mensen zich weer verbinden met gevoel en intuïtie.
  • Mensen zich veilig moeten voelen om zichzelf te leren en kunnen zijn.
  • Ieder mens zijn eigen veiligheid kan creëren die nodig is om zichzelf te zijn.
  • Bezieling een voorwaarde is om mensen te kunnen begeleiden in zelfontplooiing.
  • Passie een stuwende energie is om mensen in beweging te brengen.
  • Plezier belangrijk is en een positieve bijdrage levert aan het proces van zelfontwikkeling.

Onze missie in de praktijk

Dit brengen we in de praktijk door voor mensen een veilige, bezielde en plezierige omgeving te creëren waarin het mogelijk is om te ontdekken wie ze zijn. Dit doen we zowel voor mensen in organisaties als daarbuiten.

Ons succes

Wij beschouwen onszelf als succesvol als we de mensen waar we mee in aanraking komen, kunnen inspireren zichzelf te zijn en vanuit hun echte zelf kunnen leven en bijdragen aan de wereld.

Het ontstaan

The Way2Be is opgericht en wordt geleid door Laura Reichgelt & Deborah Smulders.

“Wij brengen graag verlichting in het leven van mensen, omdat wij geloven dat ieder mens het recht heeft om zichzelf te zijn. Als je jezelf kunt zijn, kun je namelijk vanuit jouw eigen talenten en passie leven en werken. Dan ben je gelukkiger en maak je, met wie jij bent, de wereld mooier.”

Beide met kennis gevuld, door ervaringen wijzer geworden en gedreven door hun gezamenlijke missie om persoonlijke ontwikkeling mogelijk te maken, delen zij tevens een praktische nuchtere kijk op hoe persoonlijke ontwikkeling bij kan dragen aan het levensgeluk van mensen

“Vanuit onze gedrevenheid om mensen te helpen bij het creëren van een beter en gelukkiger leven, wilden wij ons niet laten beperken door de hulp die wij slechts individueel konden bieden aan mensen. We besloten onze kwaliteiten te verbinden en zijn op zoek gegaan naar een manier om meer mensen de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen. Door een bedrijf op te richten waar kennis, spiritualiteit en ervaren de verbindende factor is geworden tussen mensen individueel, het bedrijfsleven en opleiden, zijn enorm veel mogelijkheden ontstaan. Een variatie aan mogelijkheden om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen en te verbinden aan zijn echte zelf. Omdat iedereen bij ons ook echt iedereen betekent, hebben we ook een stichting opgericht die zich inzet voor de ontwikkeling voor mensen die dit financieel zelf niet kunnen dragen. Voel jij je verbonden met onze visie en missie? Voel je welkom om op de site verder te lezen of persoonlijk kennis te maken.”

Met een verbindende groet
Deborah en Laura