Group 21 Created with Sketch.

Dankbaar voor de steun!

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Sponsoren

Dankbaarheid is de korste weg naar geluk.

Theway2Yourpurpose is in de start geholpen door waardevolle organisaties die Theway2Yourpurpose een warm hart toe dragen. Deze organisaties zijn we heel erg dankbaar!

Notaris Koene heeft ons geholpen met het oprichten van de Stichting. Standout willen we bedanken voor het realiseren van de schitterende website!

En zonder sponsoring van Madelon Huisman van 4 Benen op de grond, hadden we de Theway2Yourpurpose niet kunnen oprichten. Dank je wel Madelon.

De beweegredenen van Madelon om dit te doen:
In het coachen daag ik mensen uit om dromen aan te pakken. Dit met oprechte interesse, een open blik en een vleugje humor. Het paard heeft een versterkende rol om het coachproces zachtheid en effectiviteit bij te zetten. Er kan in mijn ogen niemand zo goed reflecteren als het paard. Naast de wijsheid van het paard zet ik mijn persoonlijke ervaring en kennis in om iemand te begeleiden bij het bereiken van zijn of haar doelen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen toegang heeft om aan zichzelf te mogen werken met behulp van een coach en daarom steun ik met liefde deze mooie stichting. ~Madelon Huisman van 4Benenopdegrond~

Fill 1 Copy

Fill 1 Het ontstaan van Theway2Yourpurpose

02 jul 2019

De stichting Theway2Yourpurpose is ontstaan vanuit onze visie: Iedereen heeft het recht op persoonlijke ontwikkeling!...

Lees verder!
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Weten, voelen, doorvoelen