Group 21 Created with Sketch.

Voor wie is de stichting

Group 3 Created with Sketch.
Fill 1 Copy
Group 3 Created with Sketch.

Voor wie is de stichting

Ja, ik ben een Sterk persoon, maar Zo Nu en dan heb ik ook iemand nodig die Mijn Hand vast pakt en zegt Dat Alles Goed komt.

Je merkt dat je vastloopt. Dat je hulp kunt gebruiken. Of je kind heeft extra steun of hulp nodig. Maar om wat voor reden dan ook is het op dit moment niet mogelijk voor je om dit zelf te regelen.  

Je wilt graag jezelf verder ontwikkelen of hebt hulp nodig om de situatie waarin je je momenteel bevindt beter te handelen. Een coach of therapeut kan je hierbij helpen, maar je bent op dit moment niet in staat om dit (financieel) te regelen. Of je (pleeg)kind(eren) heeft hulp nodig.  Maar het lukt niet om de juiste hulp in te schakelen die nodig is.  

Theway2Yourpurpose gelooft dat iedereen het recht heeft op persoonlijke ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen om alle kwaliteiten van jezelf in te zetten om een gelukkig leven te leiden, zou voor iedereen mogelijk moeten te zijn. Daarom zet de Stichting zich in om jou daar waar mogelijk te helpen!  

Kun jij hulp gebruiken?

Klik dan op de knop `Hulp nodig` en vul het aanvraagformulier in. Wij nemen contact met je op om samen te kijken naar je behoefte en de mogelijkheden om jou helpen met je vraag.